Campionatul European de fotbal din Germania este în plină desfășurare, iar biletele la pariuri online se înverzesc unul după altul. La NetBet Sport acțiunea este și mai intensă pentru că am pregătit numeroase promoții și bonusuri. Spre deosebire de alte ediții, până acum niciun jucător de la acest Turneu Final nu a ieșit în evidență ca fiind decisiv pentru echipa sa. Cu toate astea, printre vedetele acestei competiții am creat un top jucători de la EURO 2024 care ar trebui urmăriți în continuare.

top jucători EURO

Niclas Fulkrugg este decisiv din postura de rezervă

La Mondialul din 2022, Germania surprindea prin promovarea la echipa națională a unui atacant de 30 de ani care până atunci nu impresionase. Totuși, la începutul sezonului 2022/2023, Niclas Fulkrugg, căci despre el este vorba, marcase 10 goluri în 14 partide disputate pentru Werder Bremen. Deși Germania nu a depășit faza grupelor, atacantul a reușit să marcheze 2 goluri, chiar dacă a fost aruncat în luptă spre finalul meciurilor.

Ajuns la 31 de ani, Fulkrugg a jucat în acest sezon finala Champions League cu Borussia Dortmund. El a contribuit la parcursul echipei cu 3 goluri marcate și 2 pase de gol, după ce reușise și 12 goluri și 8 pase decisive în cele 31 de meciuri disputate în campionat. Evident, a venit și convocarea la echipa națională, unde continuă să fie rezerva lui Havertz.

Om de echipă, Fulkrugg și-a acceptat statutul și a demonstrat că este pregătit în orice moment să își ajute coechipierii. De altfel, el a marcat în victoria cu 5-1 în fața Scoției, dar, mai important, a trimis-o pe Germania pe primul loc în Grupa A cu un gol marcat în minutul 92 al partidei cu Elveția. Acesta a demonstrat că poți face senzație și din postura de rezervă, de aceea l-am adăugat în acest top cu jucători ale căror performanțe să le urmărești și după EURO.

Poate că a venit momentul ca atacantul lui Dortmund să fie titular în echipa germană. Dar chiar și ca rezervă, el este golgheterul europeanului cu 2 goluri, performanță reușită până acum doar de colegul său, Musiala. Cum Germania are o echipă solidă și cu mare potențial, Fulkrugg rămâne un jucător de urmărit la această întrecere. El poate chiar deveni golgheter, pronostic cu cota 17.00 în oferta de pariuri NetBet pentru EURO 2024.

Jucători de top la EURO: Lamine Yamal, noua vedetă a fotbalului european

La doar 15 ani și 290 de zile, Lamine Yamal, fotbalistul Barcelonei, devenea cel mai tânăr jucător care disputa un meci în LaLiga. După numai un an, el a devenit și cel mai tânăr jucător care a debutat la un Campionat European. 16 ani și 11 luni avea Yamal atunci când a jucat împotriva Croației, meci în care a dat și o pasă de gol, după o prestație apreciată de toată lumea.

Spania este una dintre cele mai titrate echipe, cu 3 trofee obținute la 11 ediții ale Campionatului European. Și în acest an, ibericii au arătat că sunt o candidată serioasă la titlu după ce au trecut cu 3-0 de Croația și cu 1-0 de Italia. Lamine Yamal este titular în această echipă formidabilă și are șansa de a deveni Cel mai bun tânăr jucător la Turneului, dacă Spania va avea un parcurs cât mai lung. La pariuri antepost pentru EURO  de la NetBet, jucătorul Barcelonei primește cota 5.50 pentru a se impune în acest clasament, adversari fiindu-i germanul Musiala (cota 3.25) și englezul Jude Bellingham (cota 6.50).

Toni Kroos a revenit în echipa Germaniei pentru un European de excepție

Toni Kroos a luat prin surprindere pe toată lumea când a anunțat că se retrage din fotbal la doar 34 de ani, în condițiile în care fotbaliști mai în vârstă decât el au plecat în campionate arabe pentru munți de bani. El și-a făcut o retragere cu stil de la Real Madrid, câștigând La Liga și Champions League.

Înainte de a agăța ghetele în cui, extraordinarul fotbalist german a mai acceptat o provocare. Deși se retrăsese de la națională în urmă cu 3 ani, a acceptat să joace la turneul final pe care îl găzduiește țara sa. În cele 3 meciuri disputate până acum, el a demonstrat încă o dată, dacă mai era nevoie, că este stăpân la mijlocul terenului. Statisticile sale sunt impresionante, de aceea a ajuns în top jucători care au impresionat la EURO. Kroos impresionează prin travaliu, prin numărul de pase, dar mai ales prin siguranța acestora. El este numărul 1 la pase reușite la Campionatele Europene, cu o medie de 116 pase pe meci.

Deși a trecut de 34 de ani, mijlocașul german a reușit performanțe asemănătoare și în meciurile disputate la EURO 2024. În partidele cu Scoția și Ungaria, Kroos a obținut o medie de 94 de pase complete. Cum Germania pare una dintre cele mai în formă echipe, iar publicul este de partea sa, Toni Kroos își poate încheia cariera și cu un titlu european în palmares. În această situație, cel mai probabil, Kroos va fi desemnat cel mai bun jucător al turneului. La NetBet poți paria pe acest rezultat cu cota 9.00.