Designerii de jocuri de casino online au adus pe role multe din filmele de succes. Fie că au mizat pe povestea clasică sau au reinterpretat-o, ei au creat păcănele online animate, pline de suspans, dar mai ales distractive. În cele mai multe cazuri, creatorii au reușit să redea esența filmelor. Așa se întâmplă în Willy Wonka slot de la Light & Wonder. Willy Wonka slot a fost lansat în noiembrie 2023, cu o lună înainte de apariția filmului Wonka, un remake după Willy Wonka & de Chocolate Factory din 1971.

Willy Wonka slot

Slotul este inspirat din filmul original

Jocul de păcănele online Willy Wonka World of Wonka este inspirat de filmul din 1971, realizat de Mel Stuart. În această comedie, nominalizată la Oscar pentru cea mai bună muzică și muzică originală, un băiețel sărac își dorește nespus să câștige premiul cu ciocolată pe viață pus la bătaie de Willy Wonka, proprietarul retras al unei fabrici de ciocolată.

El reușește să obțină accesul în fabrică alături de alți 4 copii răsfățați. Turul fabricii îi expune pe aceștia unor întâmplări  hazlii. Te lăsăm să descoperi singur dacă Charlie, tânărul nostru, reușește să obțină abonamentul pe viață la ciocolată, dar te invităm în slotul Willy Wonka World of Wonka, unde ciocolata este la discreție.

Acțiunea se desfășoară pe o grilă 6×4 cu 25 de linii active. Realizarea grafică și animațiile sunt de excepție, iar câștigurile pot ajunge până la 1.030x miza și se obțin după un model matematic mediu volatil, cu RTP de 96%.

Gameplay în Willy Wonka slot

Pentru a porni în această aventură dulce, trebuie doar să selectezi miza. Pariurile care pot fi plasate încep de la 1 RON și pot ajunge la 500 RON. Toate simbolurile acestui joc sunt tematice. 4 tipuri de bomboane cu ciocolată sunt simbolurile cu valoare redusă în timp ce Charlie, Viollet Beauregarde, Veruca Salt, Madame Gloop, Bunicul Joe și Willy Wonka sunt simbolurile cu valoare mare.

Oompa Loompa este simbolul Wild care substituie simbolurile în combinații. În mod aleatoriu, în jocul de bază se poate activa caracteristica Oompa Loompa Feature în timpul căreia numărul de role se mărește la 8 sau 10. Grila de joc funcționează ca două grile separate, cu 4 sau 5 role și 50 de linii de plată. În timpul acestora un număr aleatoriu de role Wild sunt distribuite pe cele două grile. Toate câștigurile din această rundă sunt dublate.

Caracteristici bonus în World of Wonka

Gobstopper este simbolul Scatter. El apare pe toate rolele în jocul de bază. Când două simboluri Scatter sunt distribuite pe role, acestea se extind pe întreaga rolă, rolele se blochează și este inițiat un re-spin pentru celelalte role. Caracteristica continuă cât timp apar Scattere pe grilă.

Minim 3 Scattere inițiază funcția Wheel Feature. Pentru 4, 5 sau 6 Scattere vei fi recompensat și cu 10x, 20 sau, respectiv, 50x. La Roata Bonus poți câștiga premii instant de la 5x la 80x, 8, 10 sau 12 rotiri gratuite și caracteristicile Râu de ciocolată sau The You Get Nothing Feature.

Rotirile gratuite Willy Wonka World of Wonka se joacă pe două grile 5×3. Înaintea fiecărei rotiri gratuite sunt desemnate poziții pe care vor apărea, întregi sau parțial, simboluri Willy Wonka 2×2.

Caracteristica Chocolate River constă în până la 7 alegeri dintr-un set de prăjituri și bomboane cu ciocolată. Fiecare dintre acestea va dezvălui un premiu instant cuprins între 2x și 20x. Dacă vei ajunge la 7 selecții ți se va acorda un multiplicator de câștiguri cuprins între 2x și 10x. În The You Get Nothing Feature primești dreptul de a alege o singură dată pentru un premiu multiplicator de miză cuprins între 100x și 400x.

La finalul oricărei caracteristici, vei iniția Golden Ticket Feature. Vei primi un lingou de ciocolată care va dezvălui un premiu multiplicator de miză 1x-10x, nimic sau Golden Ticket (premiu multiplicator 500x).

Colecția Willy Wonka de la NetBet conține și alte sloturi în care poți obține câștiguri dulci, cum ar fi seria Sweet Bonanza de la Pragmatic Play sau jocul ca la aparate Sugartime de EGT Digital. Încearcă-le acum, în variantă demo sau pe mize reale, pentru distracție pe cinste!