NetBet Blog Romania

Retrospectiva EURO – cele mai controversate, uimitoare faze

Spania este noua regină a Europei la fotbal și a infirmat previziunile inițiale ale specialiștilor și ale caselor de pariuri sportive. În finala disputată pe Olympiastadion din Munchen, La Furia Roja s-a impus cu 2-1 în fața Angliei. Poate, mai clar ca la alte ediții, echipa care a impresionat din primul minut a reușit să își adjudece titlul. A fost o recunoaștere a fotbalului generos, spectaculos, care îmbină disciplina tactică cu fantezia și experiența cu exuberanța.

Ca întotdeauna după marile competiții, urmează bilanțurile. Cine a ieșit pe plus și cine a impresionat? În rândurile care urmează vom face retrospectiva EURO 2024.

Laureații EURO 2024

Retrospectiva performanțelor pozitive la EURO

Din retrospectiva EURO reiese că au fost destul de puțini jucători și echipe care au confirmat. Totuși, în meciurile din această vară unele echipe și-au respectat statutul, iar unii fotbaliști au reușit să își crească puternic cota de piață.

Au impresionat la Turneul Final al Campionatului European

Într-o competiție în care marile vedete au părut cu gândul la vacanță, câțiva jucători au ridicat mult nivelul și au arătat că fotbalul rămâne arena unde se scriu povești despre succes.

Retrospectiva EURO 2024: dezamăgiri

S-a întâmplat la EURO 2024

Exit mobile version