Pisicile sunt printre cele mai căutate animale de companie. Independente, afectuoase și jucăușe, ele pot aduce o atmosferă pozitivă în orice casă. Relația dintre om și pisică este una plină de responsabilități, dar mai ales de satisfacții. Ea durează din perioada antică și nu miră pe nimeni faptul că simpaticele ființe ne distrează acum și de pe rolele din sloturi online. Colecția de jocuri de cazino de la NetBet conține numeroase păcănele cu pisici. Încearcă jocurile recomandate și bucură-te de compania efervescentă a celor mai drăguțe pisici!

4 pisici jucăușe în Here Kitty Kitty de la Red Tiger

Păcănele cu pisici pentru o stare de bine - Here Kitty Kitty

Here Kitty Kitty este un joc de păcănele online intrat în colecția studioului Red Tiger în martie 2023. 4 pisicuțe năzdrăvane vor să pună lăbuța pe Peștișorul din acvariu (Wild) în timp ce se antrenează cu 4 gheme de ață sub forma simbolurilor din pachetul de cărți de joc.

Jocul a fost construit pe o structură cu 7 role pe 7 rânduri cu mecanism Pay Anywhere pentru minim 12 simboluri identice. Câștigurile activează funcția Cascadă prin care simbolurile câștigătoare sunt îndepărtate, cele rămase se prăbușesc, iar pozițiile libere sunt completate cu simboluri noi.

Simbolurile câștigătoare sunt contabilizate în Contorul Ghem. Când se cumulează 20, 30 sau 40 de simboluri se declanșează în mod aleatoriu una dintre funcțiile Înlocuire simboluri, Distrugere Simboluri sau Simboluri Wild aleatorii.

Acumularea a 50 de simboluri câștigătoare inițiază funcția Catmageddon cu un  super simbol pisică activat. Primești 3 rotiri gratuite în care doar simbolul pisică va fi activ. Inițial va avea forma 2×2 cu multiplicator 2x, dar poate forma super simboluri uriașe de până la 7×7 cu multiplicator 7x. În acest caz se obține premiul maxim de 2.135x miza. Funcția Catmageddon poate fi declanșată și prin caracteristica Cumpără Speciala, pentru o taxă de 50x miza.

Păcănele cu pisici belicoase în Feline Fury de la Play’n GO

Feline Fury te pregătește de războiul felinelor

Lansat în septembrie 2020 de providerul suedez Play’n GO, slotul online Feline Fury prezintă aventurile unor pisici belicoase de la o curte regală medievală. Pe grila 5×3 cu 20 de linii de plată fixe, vei găsi Coroana ca simbol premium, 4 Pisici ca simboluri cu valoare medie și pictogramele din pachetul de cărți de joc ca simboluri cu valoare redusă.

Grafica jocului este una de excepție. La fiecare rotire, 1, 2, 3 sau 4 Pisici pot deveni simboluri Wild declanșând caracteristica Fury Reels (se extind pe întreaga rolă). Dacă pe o rolă apar 2 sau 3 Pisici-Wild, multiplicatorul acesteia va deveni 2x sau 3x.

3 simboluri Scatter (Pocal de aur) vor declanșa bonusul cu 5 rotiri gratuite inițiale în care colectând 12 pictograme identice din pachetul de cărți de joc vei adăuga 3 rotiri gratuite suplimentare și vei activa simbolul Felină-Wild asociat.

Modelul matematic foarte volatil din spatele rolelor din acest joc are un RTP de 94.52% și poate acorda recompense de până la 5.000x miza. Suficient de tentant pentru a provoca niște pisicuțe războinice, nu?

Design retro în Atomic Kittens de la Habanero

Design retro-futuristic în păcănele cu pisici Atomic Kittens

Studiourile Habanero au lansat slotul online Atomic Kittens în august 2023. Designerii companiei au construit acest joc pe o grilă 7×8 cu mecanism Cascadă. Recompensele se acordă pentru minim 12 simboluri identice oriunde pe grilă, după un model matematic foarte volatil, cu RTP de 97.01%. Pisicuțele atomice te pot ajuta să câștigi până la 17.040x miza într-o rotire.

Simbolurile curente din acest joc sunt 4 Pisici și 4 Urme în culori asociate. În jocul de bază, pe role mai pot să apară simbolul Wild (Meow – Miau) și simbolul Scatter (Monedă lăbuță). În mod aleatoriu pot să apară si simboluri Ghem de sfoară care dezvăluie un multiplicator X2, X5 sau X9. Multiplicatorii se cumulează între ei și se resetează la valorile originale după fiecare Cascadă, fără a putea fi eliminate.

Tot în mod aleatoriu, la finalul unei rotiri necâștigătoare se poate declanșa Funcția Bonus Pisoi. Aceasta este o funcție la alegere în care poți obține până la 10.000x miza.

3-7 simboluri Scatter inițiază bonusul cu 9, 19, 29, 59 sau 99 de rotiri gratuite în care apar 3 simboluri Bombă:

  • Bombă – explodează pe o rază 3×3
  • Artificii – elimină simbolurile după coloana și rândul pe care apare
  • Dinamită – explodează pe o rază 5×5.

După fiecare simbol Bombă este inițiată o nouă Cascadă. Bonusul poate fi cumpărat pentru o taxă de 50x miza. În mod aleatoriu, vei primi între 3 și 7 Scattere.

După cum vezi, Pisicile de pe role pot fi imprevizibile, dar pot fi și foarte distractive. Încearcă păcănele cu pisici la NetBet Casino pentru recompense incredibile!