Cel mai puternic duel din sferturile Champions League se joacă la Munchen, unde Real Madridul dă peste Bayern, singura formație care are un palmares favorabil în întâlnirile directe continentale împotriva „Galacticilor”.

infografic-BAYRMA

Forma de moment

Bayern are două înfrângeri în acest sezon de Champions League, ambele în deplasare, în faza grupelor. Dacă în toamnă nemții arătau vulnerabili, în primăvară lucrurile s-au schimbat. Echipa s-a adaptat la cerințele lui Carlo Ancelotti, dovadă că Arsenal a fost victimă sigură în optimi. Două victorii identice cu Arsenal, 5-1, au dus Bayern în sferturi, în timp ce Bundesliga este deja antamată cu 10 puncte avans față de cel mai apropiat urmăritor.

Pe de altă parte, Realul este tot lider în La Liga, însă și din cauză că marea rivală Barcelona nu a reușit să profite de sincopele madrilenilor. În schimb, trupa lui Zidane a mers ceas în Champions League. În acest sezon nu a pierdut, iar cea mai recentă înfrângere în competițiile europene este acel 0-2 cu Wolfsburg, în 6 aprilie 2016.

 

***Vezi aici oferta de pariuri de la NetBet.ro pentru meciurile de Champions League***

Probleme de lot

Bayern nu se va putea baza pe Hummels, iar în cazul lui Muller se încearcă recuperarea pe ultima sută de metri. În cazul unui cartonaș galben, Boateng va rata următorul meci.

Realul are probleme în zona central-defensivă, unde Pepe și Varane sunt amândoi indisponibili. Situația defensivei s-ar putea acutiza pentru retur din cauza unor eventuale suspendări. Sergio Ramos și mijlocașul central Luka Modric sunt la câte un galben distanță de un meci pe bară.

Echipe probabile

  • Real Madrid: Neuer – Lahm, Javi Martínez, Boateng, Alaba – Vidal, Alonso, Thiago – Robben, Lewandowski, Ribéry
  • Barcelona: Navas – Carvajal, Ramos, Nacho, Marcelo – Casemiro, Kroos, Modrić – Bale, Benzema, Ronaldo

Jucători cheie

Robert Lewandowski este considerat cel mai bun atacant de careu din lume la ora actuală, iar cifrele sunt de partea sa.

Cristiano Ronaldo are numai două reușite în acest sezon de Champions League. Faima lui îl obligă să își reconfirme valoarea, deci să ne așteptăm la multă determinare din partea portughezului.

Date statistice

  • Este al 23-lea meci între cele două echipe, reprezentând cea mai disputat duel la nivel european.
  • În 2014, Carlo Ancelotti a câștigat Liga Campionilor cu Real Madrid. Zinedine Zidane i-a fost asistent.
  • În drumul spre titlu, Realul a câștigat cu 4-0 la Munchen.
  • Real Madrid a câștigat doar 4 din cele 30 de meciuri oficiale jucate în Germania.

***Vezi aici oferta de pariuri de la NetBet.ro pentru meciurile de Champions League***

Urmărește toate evenimentele importante pe NetBet Sport!